top of page

OPERETTSZÍNHÁZ
Carmen

( 1 nap )

2024. Április 20.
 

Megtelt
(Kérdőjellel lehet jelentkezni kiesés esetén)

carmen-web-640x480-6dcf7721da
maxresdefault
6471c4ed6a28ab1b501b8fb9
madach

A Budapesti Operettszínház új bemutatója kivételes módon egyesíti magában a drámai zenés színházat a káprázatos látványvilágú show elemeivel, aminek fókuszpontjában a cirkusz, mint műfaj és színpadi környezet áll. A musical története szerint egy spanyol kisvárosban eljegyzést tartanak: Mayor Mendoza, a helyi polgármester férjhez adja lányát, Catarinát José Riverához. Az esemény azonban váratlan fordulatot vesz, amikor megérkezik Carmennel az élen egy cirkuszi vándortársulat. A forróvérű, vadító, féktelen természetű lány megbolondítja Josét, olyannyira, hogy a férfi képes érte feladni addigi biztonságos, kiegyensúlyozott, jól szervezett életét. Az előadásban hangsúlyt kap a sorsszerűség, mint a színpadi történések szervező ereje: José bármennyire is okosan eltervezi saját életének útirányát, az ésszerű döntéseiből fakadó, egymásra épülő lépcsőfokokat, Carmen megjelenésével – figyelmen kívül hagyva a figyelmeztető jeleket – szinte egy pillanat alatt romba dönti mindazt, amit addig felépített maga körül. Homonnay Zsolt rávilágított arra is, hogy sosem tudhatjuk, terveinket mikor és hol húzza keresztbe a sors, és a fékezhetetlen érzelmek miként veszik át az uralmat a racionalitás felett. 

A Budapesti Operettszínház újabb nagyszabású bemutatójának drámai története arra inspirálja a nézőket, hogy felfejtsék a darab mélyebb rétegeit; lehengerlő zenéje és káprázatos látványvilága a fiatalabb generációt is elcsábítja a Carmen előadásaira, a színház sztárjai és fiatal tehetségei pedig garanciát jelentenek arra, hogy önfeledt szórakozásban lesz része minden korosztály képviselőinek, amikor ellátogatnak a Budapesti Operettszínházba.

Főbb szerepekben: Nádasi Veronika, Dancs Annamari, Homonnay Zsolt, Füredi Nikolett, Vágó Zsuzsi, Szulák Andrea, Peller Anna, Dolhai Attila, Miklós Attila,......

Részvételi díj: 68€

Az ár Magába foglalja:

​buszköltséget, színházjegyet, biztosítást 

Az előadás kezdete: 14:30

Várjuk mielőbbi jelentkezésüket!!!

+421 908/748-184      +421 915/421-654 

erika.tomanovics@gmail.com

bottom of page