top of page

Észak-Olaszország szépségei
Comói-tó és Milánó

( 4 nap / 3 éj )

2024. Május 4-7.

Megtelt
(Kérdőjellel lehet jelentkezni kiesés esetén)

Milano 4
Milano 3
Milano 1
Como 4
Milano 2
Como
Como 3
Como 1
Como 2

1. nap: A reggeli órákban kezdjük meg az utazásunkat autóbusszal, a kötelező pihenők betartása után megérkezünk Bergamo városába. Bergamo látnivalói megérdemlik, hogy felkerüljenek a világ turistatérképére, és ha még azt is hozzátesszük, hogy Bergamo gasztronómiája is remek kiváló időtöltésnek nézünk elébe. Megnézzük az óvárost, Piazza Vecchia teret, ahol találhatóak kávézók és egy nagyon különleges templom is. Kisebb városnézésünk végeztével útra kelünk, és elindulunk a Milánó környéki szállásunkra. Érkezésünk után vacsora a szállodában, majd szabad program.

 

 

 2. nap: A reggeli után, utunk a Comói - tóhóz fog vezetni, ahol az egész napunkat tölteni fogjuk. Itt hajóba ülünk és elhajózunk Belaggio városába. Bellaggio egy kis ékszerdoboz a Comói-tó partján. Itt lehetőségünk nyílik megtekinteni a Villa Melzi kertjét, ahol csodálatos képeket tudunk készíteni a tóról és a városról. Ezután lehetőségünk lesz kisvasúttal körbejárni ezt a csodás városkát is. A kisvasút tesz egy nagy kört a belvárosban és a külvárosban is, végállomása pedig a kikötőnél található. 

A délutáni órákban alkalmunk nyílik felvonóval feljutni Brunate városába, ahol lenyűgöző panoráma tárul elénk a San Maurizio kilátótoronyból. Itt megcsodáljuk a festői kilátást, majd kis idő elteltével visszaindulunk a szállásunkra. Vacsora a szállodában. 

 

 3. nap: Reggeli után buszra ülünk és egészen a Milanó metróállomásáig haladunk. Közösen metróra szállunk és beutazunk Milánó központjába. Milánó Olaszország második legnagyobb városa, ezért látnivalókból nem lesz hiány. Megtekintjük a híres Dómot, a milánói várat és még sok más nevezetességet. Túránk végeztével szabadprogram a városban, itt módunk lesz beülni egy étterembe és elfogyasztani egy tradicionális olasz ételt, vagy vásárolhatunk a Dóm mellett található bevásárlóközpontban. Délutáni órákban elindulunk Monzába. Itt megcsodáljuk a Milan katedrálist, és még sok más látnivalót. A szabadprogram után buszra ülünk és visszaindulunk szállásunkra.

 

4. nap: Reggeli után berakolunk az autóbuszba és elindulunk Dunaszerdahely irányába. A kötelező pihenők betartása mellett érkezés Dunaszerdahelyre az esti órákban. 

Részvételi díj: 380€ / fő

Az ár Magába foglalja:

- Tapasztalt magyar idegenvezető

-4* szállás  Milánó  környékén

- Félpanziós ellátás  

- Autóbuszköltséget

Az ár nem tartalmazza:

-Fakultatív belépők 

-Bergamo felvonó  

-Hajójegy (Como), metrójegy    

-Biztosítás

-Audio guide

-City taxa

Várjuk mielőbbi jelentkezésüket!!!

+421 908/748-184      +421 915/421-654 

erika.tomanovics@gmail.com

bottom of page