top of page

Húsvétváró kirándulás a Száztornyú városban - Prágában
(3 nap - 2 éj)

2024. Március 22 – 24.
Panoráma hotel
Velkopopovický kozel pivovar
Húsvét Prágában 7
Húsvét Prágában 5
Prága 2
Húsvét Prágában 1
Húsvét Prágában 2
Húsvét Prágában 6

 Szeretné élvezni a gyönyörű húsvéti piacokat Prágában? Ha szereti a karácsonyi vásárokat, biztosan élvezni fogja a húsvéti vásárokat is. Az időjárás szebb, a nap remélhetőleg sütni fog, és élvezheti a helyi ételeket, és megvásárolhatja a Csehországban létrehozott gyönyörű tárgyakat.

 1 nap) Reggeli indulásunkat követően a kötelező pihenők betartása mellett ebédlehetőségre lesz lehetőség mielőtt megérkeznénk Csehország fellegváraként ismert Veľké Popovice sörgyárába. Az autópálya szomszédságában található Velké Popovice, a híres Kozel sör eredeti hazája. „Kecskefalvára” érkezésünk után utunk a híres sörgyárba vezet, ahol a gyárlátogatás alkalmával betekintést nyerhetünk a sörfőzés rejtelmeibe, és természetesen vásárlásra is lesz lehetőségünk. Látogatásunk után folytatjuk utunkat Prágába, ahol a szállás elfoglalása és a vacsora után szabadprogram következik.

 

 2 nap) Reggeli elfogyasztása után idegenvezetőnkkel elmegyünk és feldezzük Prága szépségeit. A napunkat Csehország legfontosabb történelmi műemlékének, a Prágai várnak a megtekintésével kezdjük, mely a világ legnagyobb összefüggő várkomplexuma. Itt található a gyönyörű gótikus Szt. Vitus székesegyház, a Szt. György szobor, a Régi Királyi Palota az Ulászló teremmel, és a Szt. György Bazilika. A várfalnál található Prága legfestőibb utcája, az Arany Utcácska, mely II. Rudolf császár uralkodása idején épült. A látvínyosságok megtekintése után jöhetnek a Prágai húsvéti piacok. Prága látogatói az Óváros és a Vencel tér környékén sétálva a gyönyörű virágzó kert hangulatát fogják érezni. Az Óváros téren 90, míg a Vencel téren kb. 60 húsvéti árusító standot állítanak fel. A húsvéti piacon mindenféle helyi sört és helyi ételt megkóstolhat, illetve ez egy tökéletes hely a cseh emberek helyi gasztronómiájának megismerésére, valamint ajándéktárgyak és kézzel készített termékek vásárlására. Azért, hogy a vásár Húsvét idején minél színesebb és tartalmasabb legyen, ezért a szervezők minden napra szerveznek különféle programot. Estére visszatérünk a szállodába, majd vacsora után szabad programként lehetőség van esti fényeiben látni Prágát.

 

 3 nap) Reggeli elfogyasztása után berakodunk az autóbuszba és még mielőtt hazaindulnánk  megtekinthetjük Prága óvárosának nevezetességeit, átsétálhatunk a híres Károly hídon vagy akár megtekinthetjük a városháza legaprólékosabban kidolgozott óráját, az Orlojt. Ha türelmesek vagyunk akkor megtekinthetjük az Apostolok Menetét is. Szabad program a Húsvéti piacon, majd a délutáni órákban elindulunk Dunaszerdahelyre. Érkezés Dunaszerdahelyre az esti órákban.

Részvételi díj: 195€

Az ár Magába foglalja:

buszköltséget,  4* szálloda, Félpanziós ellátás, Tapasztalt magyar idegenvezetőt      

Az ár nem foglalja Magába:

Közel sörgyár 10€/fő, Biztosítás:  6€/Fő,

City taxa:  6€/Fő

Várjuk mielőbbi jelentkezésüket!!!

+421 908/748-184      +421 915/421-654 

erika.tomanovics@gmail.com

bottom of page