top of page
IMG_20190526_092346.jpg

Vállalkozásunk mai arculatának kialakulása hosszú évtizedekre nyúlik vissza, ugyanis jelenleg a harmadik generáció, aki próbálja a lehetőségekhez mérten a legszínvonalasabban és minden kliensünk elégedettségét kivívva továbbvinni a nagyszüleink által megalapozott utat. Cégünk kialakulásának története 1992-re nyúlik vissza, ahol először a munkásjáratok voltak a fő tevékenységek, majd 2004-ben fokozatosan alakultunk át a kirándulásokkal egybekötött személyszállításra. Hosszú évek kemény munkája, a kudarcokból való felállás, a család  kitartása, valamint utasaink pozitív visszajelzései és elégedettsége az, ami előre vitte vállalkozásunkat. Vállalkozásunk külföldi és belföldi utazásokkal foglalkozik. Három luxusautóbuszunk áll az utazni vágyók szolgálatára, amelyek a legnagyobb kényelemben és biztonságban elszállítják utasainkat a kívánt uticélra.

IMG_20190710_181140.jpg

 Az évek során több ezer elégedett utast szállítottunk bakancslistás helyekre, amelyek kedves, pontos és kellő tapasztalattal illetve kiváló sofőri képességekkel rendelkező buszvezetőink által nem jöhetne létre.

 Ami számunkra elengedhetetlen és ami által egy ország vagy egy táj felfedezése nem tudna megvalósulni, a több éves tapasztalattal rendelkező, hivatásos idegenvezetőink. 

A saját tervezett kirándulásainkon kívül lehetőség van különféle csoportok, egyesületek, iskolák, cégek kirándulásainak megtervezésére, magunk illetve az ő általuk kért utiterv kivitelezésére.

Crew
bottom of page