top of page

ADVENTI HÉTVÉGE ZAKOPANÉ
(2 nap - 1 éj)

2023. December 9 –10.
Zakopane
Hotel Belvedere
Hotel Belvedere 2
Advent Zakopane
Advent - Zakopane 4
Advent - Zakopane 5
Advent - Zakopane 3
Advent - Zakopane 6

Karácsonyi színek a város központjában, amit a Mikulás által őrzött élő rénszarvas tesz teljessé. A gyönyörűen díszített és kivilágított Krupowki főutcán hazai termékek bő kínálata. A kávézók és panziók teraszain karácsonyi puncs, füstölt csülök, sült hús és kolbász illata terjeng a grilleken. A többi standon chipset, ízesített mézet és édességeket kínálnak. Ismerjük meg együtt a Zakopane karácsonyi vásár hangulatát.

1.nap

 Indulás a reggeli órákban, a kötelező pihenők betartása mellett az út folyamán ebédre is lehetőség lesz. Megérkezésünkkor megismerkedhetünk Zakopane város szépségeivel és látványosságaival. A szállásunk elfoglalása után szabad program mindenki számára. Mivel a szállásunk közel van a központhoz, így nem kell sokat gyalogolnunk, hogy a Krupowki főutcán találjuk magunkat, ahol Zakopane karácsonyi vására vár bennünket. Siklóval lehetőség van felmenni a Gubalowka – hegyre, ahonnan csodálatos panoráma tárul a tátrai hegycsúcsokra.

2.nap

 Reggeli elfogyasztása után berakodunk az autóbuszba és elindunk megtekinteni a Tarajkán ( Hrebienok ) található, Magas Tátra legnagyobb túristalátványosságát a Jégtemplomot. A 25 méter átmérőjű kupola alá felépített katedrális megalkotásához csaknem 230 tonna jeget használnak fel, közel 20 szobrász készíti a világ több pontjáról. Minden évben más-más templomot formálnak meg a világ lehíresebbjei közül, mint a Sagrada Familia vagy a római Szent Péter bazilika. A Jégtemplom megtekintése után elindulunk hazafele. Útközben folyamán ebédre is lehetőség lesz. Érkezésünk Dunaszerdahelyre az esti órákban.

Részvételi díj: 120€

Az ár Magába foglalja:

buszköltséget,  4* Szálloda Zakopane városában, Reggeli, Uszoda, jacuzzi, szauna (török/infra/finn), római fürdő használata

Az ár nem foglalja Magába:

Biztosítás, Idegenforgalmi adó: 2€/éj/fő

Várjuk mielőbbi jelentkezésüket!!!

+421 908/748-184      +421 915/421-654 

erika.tomanovics@gmail.com

bottom of page